9 Linkbuilding pakketten

Elke dag zijn we bezig met Linkbuilding. Vanuit onze eigen ervaring en expertise hebben we verschillende linkbuilding pakketten samengesteld om dit proces zo makkelijk mogelijk te maken. Bij ons kies je een pakket dat past bij je budget en online doelen.

Naast het aanschaffen van een linkbuilding pakket kies je ook voor onze support. Wij zijn er immers voor jou en met onze transparante werkwijze en ons eigen Linkbuilding Dashboard, kun je een kijkje in onze keuken nemen.

Na het aanschaffen van een passend pakket houden we je op de hoogte van de geplaatste links en het online succes. Ook is het mogelijk om een meeting in te plannen waarbij we je alles haarfijn kunnen uitleggen.

Bekijke alle Linkbuilding Pakketten

Maandelijkse Linkbuilding pakketten

Onze maandelijkse linkbuilding pakketten zijn het meest populair met een reden. Met onze maandelijkse pakketten ben je er van verzekerd dat er iedere maand vanaf 27 tot maar liefst 65 nieuwe links voor jouw website op relevante pagina’s geplaatst worden.

Via ons dashboard zie je welke links per maand verwerkt zijn en houden we je uiteraard op de hoogte van de resultaten. Voor de maandelijkse pakketten is het ook mogelijk om iedere maand een uitgebreide rapportage te ontvangen.

dashboard voor linkbuilding pakketten
Voorbeeld van jouw Linkbuilding Dashboard

Uit welke maandelijkse pakketten kan ik kiezen?

Bij De Linkbuilders heb je de keuze uit de volgende 3 linkbuilding pakketten:

Pakket Starter

Wil je als kleine ondernemer het gevecht met je concurrentie (op het internet wel te verstaan) winnen? Dan is ons ‘Pakket Starter’ zeer geschikt. Dit pakket is beschikbaar voor minimaal 3 maanden en is perfect om te beginnen met linkbuilding.

Door te kiezen voor het Starter pakket kun je 2 tot 4 zoekwoorden goed ranken en help je je domein autoriteit naar een nieuwe niveau.

Dit pakket bevat 27 relevante links die aansluiten op jouw branche. Inclusief 2 backlinks op good old Startpagina.nl.

Bekijk Pakket Starter

Pakket Pro

Ons meest bestelde pakket! Heb je een lange termijn visie? Dan is ons Pakket Pro de meest voor de hand liggende optie.

Je hebt alle voordelen van een Starter Pakket, maar dit pakket bevat maar liefst 45 links per maand. Ook bevat dit pakket een gratis zoekwoorden check en kiezen we voor jou de meest relevante sites en artikelen uit.

Bekijk Pakket Pro

Pakket Elite

Met ons Elite pakket weet je zeker dat je stoutste linkbuilding dromen gaan uitkomen. Met alle voordelen van ons Starter en Pro pakket gaan we met dit pakket nog een stap verder. Je ontvangt maar liefst 60 links per maand!

Daarnaast doen we een gratis zoekwoorden check en worden alle links op relevante pagina’s geplaatst. Met dit pakket ontvang je ook gratis een uitgebreide maandelijkse rapportage en nemen we je complete website door. We kijken dan niet alleen naar de linkbuilding mogelijkheden, maar ook naar technische verbeteringen (denk aan je Google Pagespeed score voor een betere ranking) en bieden een conversie optimalisatie.

Bekijk Pakket Elite

Linkbuilding Pakket vergelijker

Hieronder kun je al onze maandelijkse linkbuilding pakketten vergelijken en maak je gemakkelijk de juiste keus voor jouw bedrijf. Ben je nog niet helemaal zeker welk pakket het beste bij je past? Neem gerust contact met ons op.

Backlinks Starter Pro Elite
Startpagina.nl 2 5 5
Startpagina 15 20 20
Partner-blog 2 5 20
Homepage-blog 5 10 10
Content blog 3 5 10
Linkbuilding Dashboard
Zoekwoorden relevantie check
Uitgebreide maandelijkse rapportage
Prijs per maand v.a. 319 €219 v.a. 619 €469 v.a. 1299 €969
Kies Starter Kies Pro Kies Elite

Losse Linkbuilding pakketten

Naast maandelijkse pakketten kun je ook kiezen uit één van onze losse pakketten. Deze zijn zeer geschikt voor een snelle boost binnen je ranking en domein autoriteit.

Uit welke losse pakketten kan ik kiezen?

Bij De Linkbuilders heb je de keuze uit de volgende 6 linkbuilding pakketten:

Pakket A

De eerste uit de rij is Pakket A. Dit pakket is zeer geschikt als je niet bekend bent met de voordelen van linkbuilding en eerst het effect wilt meten. Wij garanderen dat dit effect alleen maar positief kan uitpakken, maar met dit pakket en jouw eerste 20 links kunnen we dit makkelijker bevestigen.

Dit is misschien ons goedkoopste pakket (en vaak in de aanbieding), maar dit heeft niks te maken met de kwaliteit van de links. Ook bij dit pakket wordt je van alle gemakken voorzien en plaatsen we alleen op relevante websites op basis van jouw zoekwoord.

Bekijk Pakket A

Pakket B

Bij Pakket B wordt het al wat uitgebreider. Je hebt alle voordelen van Pakket A en ontvangt zeker 35 relevante links. Alle links worden geplaatst op websites met een minimale domein autoriteit van 25+.

Dit pakket is op z’n best als je een bestaande pagina een flinke boost wilt geven binnen alle zoekmachines.

Bekijk Pakket B

Pakket C

Pakket C is lekker gevarieerd linkbuilden. We plaatsen 27 relevante links op websites met een hoge domein autoriteit + al deze links worden verdeeld over 5 websites die schrijven over het zelfde onderwerp als je zoekwoord.

Bekijk Pakket B

Pakket D

Met Pakket D gaan we nog een stapje verder. Met deze selectie ontvang je 45 unieke backlinks verdeeld over 4 á 5 verschillende soorten websites die relevante content bevatten.

Bekijk Pakket D

Pakket E

Ik denk dat dit geen verassing meer is, maar Pakket E bevat alles wat de vorige pakketten hebben alleen heb je meer relevante links + plaatsen wij ook nog eens 5 uitgeschreven blogs van ca. 300 woorden.

Binnen deze blogs hebben we natuurlijk jouw links netjes verwerkt op de juiste plek.

Bekijk Pakket E

Pakket F

Met Pakket F maak je een flinke klapper. Maar liefst 75 unieke backlinks verdeeld over 5 verschillende soorten backlinks inclusief 10 blogs van ca. 300 woorden.

Dit pakket is voor serieuze impact en je kunt er natuurlijk vanuit gaan dat we alle content en links die we plaatsen relevant houden.

Bekijk Pakket F

Maatwerk Linkbuilding

Ben je op zoek naar een complete plan de campagne op maat? Dan heb je mazzel. Naast vaste linkbuilding pakketten bieden wij ook maatwerk linkbuilding aan. Dit houdt in dat wij jouw complete website en verkeer van top tot teen bekijken en onze linkbuilding daar op aanpassen.

We zullen samen een traject starten waarbij we niet alleen de meest ideale links plaatsen op de beste plek, maar ook de technische, content en conversie optimalisatie van jouw website of webshop verzorgen.

Meer info over Maatwerk Linkbuilding

Maandelijkse linkbuilding

Pakket Starter

Een uitstekend linkbuilding pakket voor de kleine ondernemer die doeltreffend wilt scoren op ongeveer 2 tot 4 zoektermen. Krijg maandelijks de volgende links:

 • 2 Startpagina.nl backlinks
 • 15 startpagina backlinks
 • 2 Partner-blog backlinks
 • 5 Homepage-blog backlinks
 • 3 Content blog backlinks
 • Toegang tot ons Linkbuilding Dashboard
Tot 31% korting! v.a. 219 per maand
Bekijk pakket
Meest gekozen

Pakket Pro

Pakket Pro is voor ondernemers die een lange termijn linkbuilding strategie willen inzetten om hun google positie stevig te verbeteren. Krijg maandelijks de volgende links:

 • 5 Startpagina.nl backlinks
 • 20 startpagina backlinks
 • 5 Partner-blog backlinks
 • 10 Homepage-blog backlinks
 • 5 Content blog backlinks
 • Toegang tot ons Linkbuilding Dashboard
 • Zoekwoorden check op relevantie
Tot 24% korting! v.a. 469 per maand
Bekijk pakket

Pakket Elite

Met dit pakket weet je zeker dat je jouw online doelen gaat behalen. Met een lange termijn strategie verover je zeker belangrijke posities binnen elke zoekmachine.

 • 5 Startpagina.nl backlinks
 • 20 startpagina backlinks
 • 20 Partner-blog backlinks
 • 10 Homepage-blog backlinks
 • 10 Content blog backlinks
 • Toegang tot ons Linkbuilding Dashboard
 • Zoekwoorden check op relevantie
 • Uitgebreide maandelijkse rapportage
Tot 25% korting! v.a. 969 per maand
Bekijk pakket
9 Linkbuilding pakketten

Start nu met linkbuilding!

Bekijk alle pakketten